Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Generalforsamling 2018

.

På lørdag 24.02.2018 fra kl. 12.00 i lokalene til Tjensvoll Bydelshus (Morgedalsveien 60, 4021 Stavanger) i Stavanger, og i henhold til artikkel §11 i statutet for Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric" kaller vi til generalforsamling.

Agenda for møtet:

  • Valg av arbeids formannskapet og sekretær
  • Foreningens arbeid i 2017 presenteret av styreforman
  • Presentasjon av den økonomiske driften til foreningen i 2017
  • Vedtekt endringer i statutet
  • Valg av Foreningens styret
  • Presentasjon av den indikative arbeidsplanen for 2018
  • Vedtekt av budsjettet for 2018
  • Diverse
  • Vedtekt og signering av protokoll

Ifølge den eksisterende statut og vedtektene i foreningen fra tidligere årsmøter, generalforsamling er til å velge nytt styre i foreningen. I denne forbindelse, oppfordrer vi medlemmer til å sende inn sin kandidatur for stillinger som de er interessert i. Stemmerett på generalforsamlingen og rett til å bli valgt til forvaltningen av foreningen har alle registrerte medlemmer med betalt medlemsavgift for 2017.

Medlemmer kan sende alle forslag med forprosjektet via vårt kontaktskjema http://ivoandric.no/no/kontakt-no.html tom. 18 februar 2018. og dermed aktivt delta i å sette mål for foreningen for 2018.

Vi vil videresende alt innsamlet materiale til medlemmene innen 21. februar 2018, som vi skal diskutere på generalforsamlingen.

Igjen benytter vi muligheten til å invitere medlemmer av foreningen til å aktivt delta i generalforsamlingsarbeidet.

Velkommen,
Styret i Serbisk Forening Rogaland "Ivo Andric"

Sport aktiviteter

.

Hver tirsdag fra kl. 18.00 til 19.00 er tid for idrettsaktiviteter (basketball, minifotball ...), Godest skole, Folkvangveien 50, Stavanger

Velkommen!

Informasjon på tlf. 99881539

Juleforestilling for barn

.

Barnestykket "Mashas første julegave"

Fredag 15. desember 2017, kl. 18:00
Tastarustå skole
Adresse: Gjerdeveien 32, Stavanger

Kjære barna og foreldre,
15. desember får vi på besøk Jazavac ("Grevling") teateret fra Banja Luka, Bosnia og Herzegovina. De skal spille barnestykket "Mashas første julegave". Stykket er på serbisk språk. Alle barn og foreldre som kommer fra det tidligere Jugoslavia eller forstår språket er velkommen.

I etterkant av forestillingen kommer også julenissen på besøk og vi organiserer gaveutdeling og fotografering, for de som måtte ønske det! Foreldrene som ønsker at barnet får gave utdelt må levere gaven tydelig markert med barnets navn.

Billettpris er 150 kr, for barn og voksne. Ved kjøp av 3 eller flere billeter gis 20 % rabbatt (120kr. pr. billett). Fotografering med julenissen er gratis og alle får bilde i digital format.

Det er begrenset kapasitet i salen. Derfor oppfordrer vi alle å være tidlig ute å kjøpe billetter.

Stykket handler om:

Julenissen og reinsdyrene hans er på vei til å dele julegaver til alle snille barn jorden rundt. Masha er en liten jente som er veldig grinete og „Nei!“ er det ordet hun brukte mest. Foreldrene til Masha er bekymret at oppførleset hennes vil føre til at hun ikke får noen julegaver. De spørr magiker Misha om hjelp. Oppgaven hans er å lære Masha å oppføre seg pent slik at hun får hennes første julegave. Med hjelp av sine morsomme triks og magisk gitar klarer han å hjelpe Masha.

BILLETER

Billettene kan kjøpes:

  • Vipps kode 115043
  • Bestill faktura via kontakt skjema
  • Kjøpe billetter i døra med kontant

Ved kjøp av 3 eller flere billeter før 1. desember gis 20 % rabbatt (120kr. pr. billett)

For mer informasjon eller hjelp vennligst ta kontakt med oss via kontakt skjema

Forestillingen organiseres av Serbisk forening i Rogaland „Ivo Andric“ i samarbeid med Serbisk forening „Ras“ fra Oslo og fotostudio fra Stavanger Nordlights studios

Velkommen!

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss