Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Kristian Kahrs - æresmedlem av vår forening

.

Serbisk forening i Rogaland "Ivo Andric" har fått på besøk en god venn av det serbiske folket Kristian Kahrs. Kristian ble bredere publikum kjent i 2011 da han, som en tidligere norsk major i hæren, ga offentlig unnskyldning og ba det serbiske folket om tilgivelse for NATOs aggresjon mot Jugoslavia i 1999.

Vår venn startet portal Sorry,Serbia, om er ment å trekke oppmerksomhet til verden om offentlige feil og overgrep begått av daværende politikkere og deres holdninger til serberne.

Styret i foreningen har erklært Kristian for æresmedlem på grunn av den ekstraordinære bidrag til bevaring og forbedring av norsk-serbisk vennskap og kamp for sannheten om det serbiske folket. Ved den anledningen i går kveld arrangerte vi en liten seremoni og Kristian ble presentert jubileums takksigelse, samt boken "Til Norge for å dø" av vår felles venn Knut Flovik Thoresen.

Takk til alle som deltok i går kveld på arrangementet og spesiellt takk til Kristian Kahrs for besøket og selvfølgelig for alt han har gjort for det serbiske folket!

  • 20160901_201102
  • 20160901_205225
  • zahvalnica_kristian_kahrs