Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Forestilling «Våre dager» i Stavanger

.

Nasi Dani

Vinneren av de mest betydningsfulle utmerkelsene for skuespill og regissering på en rekke festivaler, Radoslav Rale Milenkovic, er for første gang i Stavanger med stykket "Våre dager", 29. september kl.18 på Bekkefaret bydelshuset, Hjalmar Johansens gate 4.

Skuespilleren og teaterregissøren fra Novi Sad er forfatteren av dette monodramaet. Siden premieren, i 1984 har forestillingen blitt utført mer enn 1500 ganger, både på scenene i det tidligere Jugoslavia og i utlandet. Teksten til stykket ble skapt av dramatisering av satiriske sanger skrevet av V.P.Dis og R Domanovic sine verk. Radoslav Milenkovic spiller mer enn 30 roller i dette stykket. Ved å kombinere i stykket kraftig fysisk uttrykk, pantomime, farse, groteske kunst og kabaret.

Denne forestillingen fullt ut korresponderer med sin samtid og engasjement med sine samtidige. I tillegg til en veldig rik teaterkarriere har Milenkovic vært med i noen av de viktigste film- og tv-prosjektene (Slaget ved Kosovosletta, Pretty Village, Pretty Flame, Åpne Dører, Svart Gruja, På veien til Montevideo, etc.). For tiden kan vi se han i hovedrollen i tv-serien "Kodeord -Despot".

Det tilbys barnepass og aktiviteter for barn under forestillingen ved Bekkefaret bydelshus, Hjalmar Johansens gate 4.
Påmeldingsfrist er 10. september via vår kontakt skjema, husk å oppgi barnas alder.

Det blir servert kaffe og kaker etter forestillingen for de som ønsker å være lenger og slå en prat. Aldersgrense er 11 år. Billettpris: 250 kr. Medlemsrabatt er 20%, 200kr per billett kjøpt innen 10. september 2018. Fristen er forlenget grunnet forsinkelse av oppdatering av Foreningens nettside og utsendelsen av Nyhetsbrev til medlemmer.

Billettene selges via VIPPS, vennligst send til nr 115043.
For ytterligere spørsmål, vennligst ta kontakt via vår kontakt skjema

Vell møtt!

Med vennlig hilsen,
Styre i Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric"

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss