Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Seminar om Barnevernet

.

Kjære medlemmer i Foreningen,

Anntal innvandrere fra Serbia og regionen øker stadig i Rogaland og det er på tiden å gjenta seminar om Barnevernet, som for første gang ble med stor suksess organisert av Foreningen i januar 2016.

Vi inviterer til seminar der representanter fra Barnevernet Stavanger kommer til å presentere følgende:

    Generell info om Barnevenet

    Hvordan sammarbeider Barnevern med familiene

    Hvordan sammarbeider Barnevern med foreninger og organisasjoner

Det blir mulig å stille spørsmål også.

Seminar blir avholdt på norsk. Vi sørger for oversettelse til serbisk om det blir behov for det.

Seminar blir arrangert på Madla bydelshus, 24. oktober kl.18-19:30. Madla bydelshus, Åsta Kongsmors gate 20, 4044 Hafrsfjord

Vi anbefaler seminaret til alle våre medlemmer og håper at mange vil ha anledning til å komme. Vi ber også alle videresende informasjon om seminaret til venner og bekjente. Invitasjon gjelder også de som ikke er medlemmer i Foreningen.

Vi ber alle som har noen spørsmål til Barnevernet, og de ikke ønsker å stille spørsmålet i plenum, sende disse spørsmålene på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller direkte til noen av styremedlemmer. Disse spørsmålene sender vi anonimt til Barnevernet og ber de svare på disse på seminaret.


Med mål å forbedre arbeidet sitt, Barnevern gjennomfører en del intervjuer og ankett der blant annet er følgende tema i fokus: hvilket bildet har innvandrere om Barnevernet, hvordan innvandrere vurderer Barnevernets fremgangsmåte og virkemidler, osv. Barnevern derfor inviterer alle som er intereserte å bidra med sin innspill å delta i intervjurunden/anketten. Opplysninger fra intervjuene er underlagt taushetsplikt og vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Mer informasjon om intervjuene/anketten vil bli delt på seminaret.


Med vennlig hilsen,

Styret i Foreningen