Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Julens humanitær aksjon i Serbisk forening”Ivo Andric” i Rogaland

.

Våre kjære,

Og i år ønsker Humanitarian Fond  "Ivo Andrić" foreningen å fortsette med det edle målet til vår organisasjon og hjelpe barn i hjemlandet i jule-humanitæraksjonen.

Styret for det humanitære fondet vedtok enstemmig at årets humanitær aksjon vil være dedikert til å hjelpe de yngste onkologiske pasientene ved barneklinikken ved UKC Kragujevac ved å kjøpe en vene finner og den tilsvarende holderen for den. Mangelen på denne enheten fører til at de yngste pasientene som mottar aggressive terapier intravenøst går gjennom enda større smerte på grunn av vanskeligheten med å finne friske årer.

Prisen på denne enheten i Serbia er 360.000 dinarer, som er cirka 32.000 norske kroner.

Som med den første aksjonen i år, da vi med deres hjelp samlet inn midler og hjalp skolene i KiM og barna i "Plava skoljkal"-foreningen, inviterer vi også denne gangen til å støtte aksjonen med dine donasjoner til HF konten: 1503.49.37122 eller til VIPPS 686439 HF og derved hjelpe barn som trenger hjelp.

Målet vårt er å samle inn 24.000 kroner innen 14. januar.

Det er allerede samlet inn rundt 8000 kroner til denne kampanjen gjennom salg av kaker.

Nok en gang vil vi takke alle som gjennom donasjoner eller på andre måter har støttet arbeidet til HF i de tidligere aksjonene.


Styret i Humanitær Fondet ønsker deg et godt nyttår og jul


Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss