Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Hjelp til familien Sataric realisert

.

Styret i Humanitær fondet informerer med glede om vellykket realisert aksjon for hjelp til familien Sataric. Om denne familien har vi skrevet på siden: Hjelp til familien Sataric

Da trodde vi at familien består av én søster og én bror, men det viste seg, til allmenn glede, at det er to søstre og to brødre i familien! Dermed ble vår aksjon enda mer nyttig.

Med invitasjon til denne aksjonen hadde vi planer om å samle inn midler til en komfyr, og håpet på at vi kanskje får til en vaskemaskin også. Takket være gavmilde donatorer samlet vi raskt 3200 kroner, og sammen med 1500 kroner fra vårt Humanitære fond ble budsjettet for denne aksjonen 4700 kroner. Dette budsjettet, i tillegg til rabatten som Tehnomania fra Serbia gav oss, gjorde det mulig å donere komfyr, vaskemaskin, og kjøleskap med fryseboks!

Varene mottok den eldste, Bojana (26), mens Nevena (25), Bojan (23) og Dejan (17) var opptatt med sine plikter og arbeid borte fra hjemmet. Bojana hadde også vært på jobb da varene kom, og måtte be arbeidsgiveren om noen fri minutter for å ta dem imot. Beskjeden og takknemlig, fortalte hun at alle har sin soveplass i det uferdige familiehuset demmes, til det har de tilpasset første etasje. Men elektriske apparater manglet de, og disse kommer til stor nytte. Ellers så har de en bror til, den yngste, Nikica (8), som er adoptert bort og bor med sin nye familie i Sverige. De håper at han tar kontakt med dem en dag, når han blir stor og kan ta egne valg. Vi ønsker dem, av hele hjertet, god helse og oppfyllelse av alle ønsker!

Humanitærstyret til den serbiske foreningen i Rogaland "Ivo Andric" takker av hele sitt hjertet til alle donatorer for deres bidrag, til Tehnomanija fra Beograd og Cacak for flott samarbeid, og til Miloje Plazinic fra Mrsinci ved Cacak , som har hjulpet oss på stedet med realiseringen av denne aksjonen.

Dokumentasjon:

Til slutt inviterer vi alle med god vilje i Norge til å støtte vårt Humanitære fonds aktiviteter. Mer info om Fondet og våre aktiviteter finner dere på siden: http://ivoandric.no/no/forening/humanitaer-fond.html

Humanitærstyret
Humanitær Fond til den Serbiske Foreningen i Rogaland "Ivo Andric"

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss