Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

La oss sammen lage et digitalt påskehilsen for 2020

.

Кjære alle,

Påsken kommer, men vi skal dessverre ikke feire det  sammen i år. Påskeverkstedet, som tradisjonelt er organisert av Foreningen, er avlyst på grunn av unntakstilstanden.

Men kanskje vi kan gjøre noe sammen allikevel?

La oss sammen lage et digitalt påskehilsen for 2020, som vil forbli som et minne for oss og som vi vil sende  til alle vi tenker på og ønsker å si «God Påske» til, god helse og alt godt!

Send oss 2-3 bilder eller en kort video av påskefeiringen i familien din. La fantasien løpe løpsk . Bilder og korte videoer av fargede egg, barna som smiler, glede av friluftsliv, dekorerte påskehjørner eller familieøyeblikkene, er bare noen av ideene ... Send bilder eller videoer til foreningens e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så vil vi bruke de til å lage et digitalt kort med påskehilsen fra oss alle. Siden vi ønsker å publisere kortet til Påske 19. april, er fristen for å sende inn materiale lørdag 18. april. Derfor, hvis du sender bilder med «egge-knekking», la det være på liksom.

Og neste år sees vi på påskeverkstedet.

Ønsker alle god helse og glede i høytiden!