Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Intervjuet på radio show "Parlamentarikere"

.

Vi har gleden av å informere om at vårt arbeid og innsats sakte men sikkert blir sett.

Radio og TV i Republikken Srpska (RTRS) inviterte oss til å introdusere vårt forening i radio show "Parlamentarikere" ledet av Slavica Brkic. Foreningen tok imot denne invitasjon og resultatet er intervju med Nikola Lazarevic, Styreleder Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric".

Invitasjon kom etter vellykket organisering av Internasjonal Kafé, som tradisjonelt arrangeres i samarbeid med Internasjonal kultur netverket (IKN) i Stavanger, og hvor vår forening var med for første gang.

Intervjuet kan høres her:

Youtube kanal

Vi beklager at intervjuet er bare på serbisk.

Styre håper at vi vil fortsette å arbeide sammen og vise hva som er mulig når mange samarbeider mot et felles mål.

Målet med foreningen er å bevare vår kultur, skikker, tradisjoner og morsmål samt fremme gode relasjoner til innbyggerne i Norge. For å hjelpe våre innbyggere med rask integrering i det norske samfunnet gjennom ulike aktiviteter, samt samle våre innbyggere og deres barn. Foreningen arbeider også for å styrke den nasjonale identiteten til vårt folk, for å fremme utdanning på sitt eget språk, kultur og tradisjoner, media representasjon, for å forbedre forholdene for livet og arbeidet til det serbiske folket og realisering av vår nasjonale politiske representasjon av minoriteter på alle nivåer i kommunen.

Vi vil også gjerne takke fru Slavica Brkic for invitasjonen, og vi håper at vårt samarbeid vil fortsette i fremtiden.

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss