Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Foreningens planlagte aktiviteter for vinter 2018/2019

.

Kjære alle,

Høsten med høy aktivitetsnivå ligger bak oss. Vi arrangerte vellykket monodrama til Rale Milenkovic "Våre dager", raskt etter det Nikola Đuričko sin stand up, våre yngste folkedansere deltok i Kulturlab i Gausel bydelshus, vi arrangerte auksjon av bilder med temaet "Hjemlandet i all sin skjønnhet", koreografen Mlađen Eric fra Oslo besøkte oss og satt opp et nytt koreografi for Ungdoms ensemble, og vi presenterte Serbia og vår lille samfunnet i Rogaland på Kulturkafe "Mat fra Serbia" i regi av det internasjonale kulturnettverket i Stavanger.

Alle seksjoner er i full fart med unntak av folke dansen for seniorer som har planlagt oppstart i januar 2019. Lærere og studenter ved Serbisk språk og kulturskole arbeider intenst med nyttårs forestilling "Jakten på julenissen."

Marker følgende arrangementer i kalenderen for vinteren 2018./2019.:

Desember:
"Jakten på Julenissen" - barnas nyttårsforestilling, organisert av Serbisk språk- og kulturskole, 15. desember kl 17:00 Tastarusta Skole, Gjerdeveien 32, 4027 Stavanger

Med stor beklagelse informerer vi at Foreningen vil ikke organisere Nyttårsfeiring i år.

JANUAR:
Åpningen av utvidet samling av serbiske titler på kultursenteret "Sølvberg" , 27. januar 2019 kl 14:00 (følg opp nytt om denne arrangementet da det kan komme endring i dato og klokkeslett)

FEBRUAR:
Petar Bozović, monodrama som består av tre dikt: "Reče mi jedan čoek", "Ćeraćemo se još" og "Kad budem mlađi", og markeriing av serbisk Nasjonaldag, 15. februar 2019. klokken 18:00 (adressen/lokalet vil bli publisert på et senere tidspunkt)

En annen viktig dato: Lørdag den 9. februar vil bli avholdt Årsmøte.
Vi inviterer medlemmer til å møte opp og delta i Årsmøtet for å få nødvendig informasjon om den økonomiske situasjonen i Foreningen, hvordan og hva vi gjørde, og for å delta i utarbeidelsen av program for 2019. der vi ønsker å styrke integreringsarbeid og humanitære aktiviteter i Foreningen.

Foreningens styre "Ivo Andrić"

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss