Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Folklore seksjon for seniorer

.

Kjære medlemmer,

Vi vil gjerne informere at fredag 23. november begynte folklore gruppen i Ålgård kirken å fungere.
Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric" gir sin fulle støtte til etableringen av folklore gruppen i Ålgård kirken og ønsker de til å lykkes med sitt arbeid.

Folklore seksjon for seniorer i Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric" starter i januar 2019. Denne seksjon ble startet i januar 2018., men begynte ikke med sine aktiviteter etter sommerferien fordi det primære fokuset til de involverte i seksjon var et stort antall andre aktiviteter / prosjekter som ble gjennomført høsten 2018, som å styrke den Serbisk skole, idrettsseksjon og folklore seksjon for ungdom og barn.

Vi inviterer medlemmer av foreningen til å bli med og støtte arbeidet med å etablere folklore gruppen i Ålgård, og som foreningen håper vi å kunne samarbeide med gruppen i fremtiden.

Forening vil bidra så mye som mulig.

Vi ber medlemmer om å ikke forstå dette som en situasjon hvor en må velge, men å bli med det ene eller det andre folklore seksjon, som dere selv foretrekker (på grunn av nærhet, innhold, etc.), eller til å delta og bli medlem av begge ensembler.

Lykke til med folklore i Ålgård !!! Og vi ses hos oss også når den tiden kommer.

Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric"