Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

„Državni posao“ spiller i Stavanger den 21. september

.

“Državni posao“ kommer til Stavanger med en ny og gøyal forestilling.
“Državni posao“ startet som et TV show i 2012. Autorene er Dimitrije Banjac, Nikola Skoric og Dejan Cirjakovic som også spiller i showet.
Etter at showet ble veldig populært bestemte de seg for å ta steget videre og lagde da en forestilling som het «Drzavni posao sa televizorom».
Denne gangen kommer de med deres nye forestilling som heter "Velika reforma". I denne forestillingen kommer vi til å finne ut, gjennom mye moro og latter, hva som inntraff disse tre arkivarene på vei inn i EU og hvordan de reagerte på dette.

Sted: Tastarusta skole, Gjerdeveien 32, 4027 Stavanger, Norge.
Forestillingen begynner kl. 19.00.
Billettene kan kjøpes på Vipps nr 115043.

Barnepass blir organisert på Tastarustå skolen. Vennligst send navn og alder til barnet til e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For at vi skall kunne planlegge kapasitet, Registrer deg og send til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du får lov til å gå inn i filmappen hvis du har en fil for denne filen / denne 15. siden.