Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Planlagte aktiviteter vinteren 2019/2020

.

Våre kjære,

I påvente av snøen som stadig går forbi oss….

For den kommende perioden, noter følgende datoer i kalenderne:

Desember: 7.12. klokka 18, Pan Theatre fra Beograd kommer med nyttårsforestilling til barn "Rødhette sin nyttårseventyr". Adresse: Tastarustå skole, Gjerdeveien 32, 4027 Stavanger

Januar: 31.1. Anđelka Prpić sin komedie "Šta me snađe". Lokalet blir kunngjort senere. Billetter er i salg via Vips-appen.

Februar: 7. februar kl. 19.00 Årsmøte til Serbisk forening i Rogaland, i lokalene til Tjensvoll Bydelshus, Morgedalsveien 60, 4021 Stavanger

Flere aktiviteter er planlagt ved Serbisk spršk- og kulturverksted  (barneverksted til jul) og folklore seksjonen (forestilling av barne- og ungdomsseksjonen 8. desember på Den internasjonale kulturfestivalen). Mer informasjon blir gitt ut senere.

Vi inviterer alle medlemmer av foreningen som er interessert i å være med på å organisere noen av de kommende arrangementene til å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Vi informerer  også om at i samsvar med vedtekten for Foreningen, skal i følgende Årsmøte velges: styreleder og to styremedlemmer. Sete i styret for ansvarlig for foreningens økonomi er ledig. Andre ledig plass i styret vil avhenge av antall og affiniteter til de som melder sin interesse for å bli del av styret

 

Vi inviterer alle interesserte til å melde sin interesse innen 10. januar 2020 for å engasjere seg i styret. Styremøter holdes en gang i måneden. Styret er i prinsippet ikke eksekutivkomite for prosjekter og seksjoner, med mindre medlemmene av styre selv ønsker å engasjere seg i organisasjonen av prosjekter og seksjoner.

For mer informasjon ring 97177693 eller skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi vil informere også om at det er én ledig stilling i organisasjonskomiteen i Humanitærfondet, og vi inviterer medlemmene til å melde sin interesse for å påta seg dette ansvaret. Søknadene sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Avstemningen vil bli avholdt på Årsmøtet.

 

Styret