Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Bulletin - Mars 2020

.

Kjære alle,

 

Her er vår førtse nyhetsbrev etter Generalforsamlingen. Styrets nye sammensetning er: Milenija S Helgesen (styreleder), Goran Petrovic (nestleder i styret), Dragoslav Kandić (representant for HF i styret), Sasa Ignjatić (sekretær) og Dejan Cvetković (finansansvarlig).

Ved siden til Dragoslav Kandić (leder til Humanitær fond), medlemmer i lederlaget er Biljana Đorić og Vladimir Rađenović. Sin ønske om å engasjere seg i HF arbeidet, etter Generalforsamlingen, meldte også Milorad Dikić.  

Fra alle oss, takk for tilliten 😊 ! Vi kommer til å gjøre alt som er i vår makt for å fortsette Foreningens arbeid i linje med målene som ble tegnet fra opprettelsen av Foreningen: ta vare på egen tradisjon og kultur, integrasjon av våre mmedlemmer i det norske samfunnet, humanitær arbeid rettet mot Serbere i Serbia og regionen.

Koordinatorer til diverse seksjoner er: Branko Klasnetić (folkedans for ungdom), Smiljana Torbica Čizmović (folklor for barn/leke for barn), Nikolina Kandić (folkedans for barn), Marina Rađenović (folkedans, tar pause), Ivana Simić (folkedans for seniorer), Vladimir Martać (sportsseksjon), Zorica Slijepčević (Norsk språkstrening), Sanja Hundhammer (Serbisk språk og kulturskole/Serbisk for utlendinger).

 

Siden vi ønsker å involvere så mange medlemmer som mulig, inviterer vi allr til å delta aktivt i Foreningens aktiviteter. Hvis du vil være med på en seksjons arbeid eller bli involvert i et prosjekt, kan du kontakte oss på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Følgende er en oversikt over de planlagte aktivitetene til våren 2020.

Seksjonene som fortsetter arbeid på samme plass og tidspunkt som tidligere er: Serbisk språk og kulturskole, Sportsseksjon og Folkedans for ungdom og barna.

Informasjon om oppstart av Barseltreff, og om seksjoner Folkedans for seniorer, Norsk språktrening og Serbisk for utlendinger, vil bli publisert om kort tid.

 

Noter i kalenderne følgende datoer/arrangementer:

 

Mars:

  • 14.03. danser vårt ungdoms- yngste folklorlag på Sølvberget Kulturssenter på feiringen av Barnas verdensdag
  • 21.03. organiserer vi skitur til Sirdal. Mer informasjon kommer snart.

 

April:

  • 18.04: Påskeverksted, Gausel fritidsgård, Keramikkveien 45c, 4032 Stavanger
  • 24.04. kl. 19, forestiling «Striptiz». Skoespillere: Radoslav Milenković og Miloš Samolov.

 

Mai:

  • 17.05: Folkedans opptreden i forbindelse med feiring av Norges Nasjonaldag i Bjerksted
  • 30.05: Feiring av Slava til Foreningen

 

For ytterligere informasjon, skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi minner på om at alle ideer og forslag fra medlemmene er velkommen i skriftlig form til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Faktura med 2020-medlemskontigent er også sendt. På forhånd takk for at alle betaler fakturaen innen den angitte fristen.

 

 

Med vennlig hilsen,

Styret i Serbisk forening i Rogaland