Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Skiskole på Sirdal 21. mars 2020.

.

Vi informerer med glede om at Forening «Ivo Andric», i samsvar med planen som ble vedtatt på årsmøtet i 2020, inviterer alle medlemmene til en gruppeskisamling for barn og voksne 21. mars 2020. på Fijeland skisenter, Sirdal.

Foreningen vil organisere busstransport samt instruktører (i løpet av opplæringen deltakere i skiskole vil ha skipass) for 20 søkere. Barn / nybegynnere prioriteres, men dette utelukker ikke at eldre medlemmer kan melde seg. Minstealder for deltakere er 6 år.

Barn bør ledsages av minst en av foreldrene. Vi forventer at foreldre vil bære kostnadene for mat og eventuelt utleie av utstyr, samt et skipass for alle som ikke er en del av gruppen på 20 som vil få opplæring. Vi fikk 20% grupperabatt på skipass.

Alle interesserte må melde seg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest lørdag 13. mars.

Påkrevd informasjon for påmelding:

• For- og etternavn for de som ønsker transport (plass på bussen)

• For- og etternavn for de som ønsker skiskole + fødselsår + kunnskapsnivå.

Planlagt avgangstid 07.30 fra parkeringsplassen på Eiganes, Tordenskjoldsgt. 80 (hvor parkering er gratis). Estimert retur kl. 18:00.

Antall plasser på bussen og skikurs er begrenset, vennligst søk så snart som mulig hvis du er interessert.

Vennlig hilsen

Sportsseksjon