Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Påminnelse om å betale medlemskontingent for 2020

.

Kjære alle,

En påminnelse om å betale medlemskontingent for 2020. ble sendt denne uken.

For at foreningen skal kunne fortsette å jobbe med den planlagte kapasiteten, trenger vi din støtte ved å betale medlemskontingenten for 2020. hvis du ikke allerede har gjort det.

Målene til Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andrić" er å pleie serbisk tradisjon og kultur, bevare språket og identiteten til serbere i Norge, samt utvikle vennskap og gjensidig samarbeid mellom det serbiske og det norske folk. En av de viktige aktivitetene til Foreningen er humanitært arbeid.

Deltakelsen i aktivitetene er gratis, og foreningens arbeid er først og fremst basert på frivillighetsarbeidet fra en rekke aktive medlemmer. Når vi organiserer kulturarrangementer og samvær, prøver vi, i den grad det er mulig, å gjøre det mulig for de som ikke er medlemmer av foreningen å delta.

Som forening, og basert på antall medlemmer med betalt medlemskontingent, mottar vi fra Stavanger kommune midler og fordeler som er veldig viktige for Foreningens arbeid, for eksempel for skolen, folklore og idrettsseksjonen, samt gjennomføringen av en rekke prosjekter.

Betaling av medlemskontingenten er også mulig via Vipps. Nummer til Foreningen er 115043.

På forhånd takk.

Styret