Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Aktivitetsplan for høst 2020.

.

Kjære medlemmer og venner til Foreningen,

Vi håper at dere alle er friske og har det bra, at dere hadde en fin ferie og er nå klare for nye felles prosjekter og aktiviteter.

I år vil vi ikke kunne gi den vanlige aktivitetsplanen for tre måneder fordi tiltakene knyttet til å forhindre spredning av Corona-viruset endres ofte og ikke tillater oss å planlegge aktiviteter i en lengre periode med sikkerhet.

Nedenfor er informasjon om seksjonenes arbeid og om prosjektene. Tidspunkt  og sted for alle seksjoner og aktiviteter, samt mer detaljert info,  vil bli kunngjort senere i separate infoskriv.

SEKSJONER:

Serbisk  språk- og kulturskole i regi av Departementet for utdanning, vitenskap og teknologisk utvikling i Republikken Serbia, vil starte med undervisning i september. Undervisning vil også bli arrangert for førskolebarn.  Tiltakene angående korona viruset  vil være i samsvar med tiltakene som er foreskrevet for andre skoler i Stavanger kommune.

Kurs "Norsk språktrening" starter i september.

Kurs «Serbisk språk for voksne" vil bli organisert i form av online individuelle timer i samarbeid med Akademisk Serbisk Asosiasjon fra Serbia. En invitasjon til de som er interessert i å melde seg på og mer informasjon om kurset vil bli publisert i et separat melding.

Oppstart av sportsseksjonen og folklore-seksjonen (for barn, ungdom og seniorer) blir utsatt og vil bli revurdert  i slutten av september. I den anledning vil vi konsultereoss  med helsetjenesten i Stavanger kommune og handle i samsvar med anbefalingen vi mottar.

 

PROSJEKTER:

Vi inviterer barn til kino. Mer informasjon kommer snart.

ANNET:

I løpet av sommeren fikk vi den gode nyheten at Serbisk Utenriks Departement tildelte 100 000,00 RSD til vår Forening for å organisere et kreativt verksted med  Uroš Petrović i Stavanger. Som vi allerede har nevnt, er alt veldig usikkert. Vi håper imidlertid at vi kan realisere dette prosjektet innen februar 2021.

Basert på forespørsel og foreslåtte prosjekter tildelte Stavanger kommune oss 53.000,00 kroner for driftskostnadene til Foreningen og 25.000,00 kroner for å organisere kurset "Norsk språktrening".

En påminnelse om å betale medlemskontingent ble sendt i juni. Vi ber alle sjekke om medlemsavgiften ble betalt. Gi oss beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har problemer med å betale fakturaen, hvis du ikke har mottatt den, om du har flyttet, eller om du ikke vil være medlem av foreningen lenger.

Så mye for nå. Mer detaljerte individuelle infoskriv  vil følge innen kort tid.

Styret og koordinatorene i seksjoner

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss