Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Informasjon om seksjonene og prosjekter, høst 2020.

.

Kjære alle,

Ved felles beslutning av koordinatorene for seksjonene og styret, blir begynnelsen på arbeidet til sports- og folkloreseksjonen (for barn, ungdom og seniorer) utsatt på nytt. Begynnelsen på arbeidet med disse seksjonene vil bli vurdert på nytt i slutten av januar, når vi også vil vurdere muligheten for å begynne å organisere "Barnetreff", som mange har spurt oss om de siste månedene.

I samsvar med anbefalingene fra Stavanger kommune og Folkehelseinstitut, er vi også tvunget til å avlyse det tradisjonelle juleverkstedet i kirken i Ålgård og det planlagte nyttårsforestillingen for barn i samarbeid med Pan Theatre. Organiseringen av Kreativ verksted med Uroš Petrović er også under store spørsmål.

Foreløpig fortsetter følgende arbeid uhindret: Serbisk språk og kulturskole og kurset "Norsk med vekt på konversasjon".

Vi ber alle, spesielt brukere av seksjonene i Foreningen som fortsetter arbeid, å følge de avtalte beskyttelsestiltakene i samsvar med anbefalingene fra kommunen og Folkehelseinstitutet.

Med vennlig hilsen,

Koordinatorer og styret

Vlada Martać (sportsseksjon), Smiljana Torbica Čizmović (Barnetreff), Marina Radjenović (Folklore-seksjon for barn), Branko Klasnetić (Folklore-seksjon for ungdom), Ivana Simić (Folklore-seksjon for seniorer), Zorica Slijepčević (norsk med vekt på samtale) , Sanja Jovanović Lazarević (Leder for Foreldrerådet ved Skolen)

Styret: Dragoslav Kandić, Saša Ignjatić, Dejan Cvetković, Goran Petrović og Milenija Stojković Helgesen

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss