Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Takk for bidrag i Foreningens humanitær aksjon gjenomført i Påsken

.

Kjære medlemmer og donatorer av foreningen, 

Vi er veldig glade for å informere deg om at den humanitære aksjonen i påsken som er organisert av humanitær fondet i vår forening er fullført. På mindre enn to uker samlet vi inn av deres donasjoner 12 100 kroner, som nesten var mål beløpet. Resten av 324.25 Eur ( ~3304 NOK) ble donert direkte fra humanitær fondet vårt for å nå mål beløpet. Varer og medisinsk utstyr til en verdi av 1 507,48 EUR ble donert til NURDOR som  er organisasjonen av foreldre til barn med kreft. 

Det donerte materialet er ment for å utstyre Institutt for pediatrisk hematologi og onkologi, samt Institutt for benmargstransplantasjon ved Institutt for mor og barn "Dr Vukan Cupic" i Beograd.

Som din representant ønsker styret fra humanitærfondet å dele med deg våre positive erfaring om samarbeidet med den humanitære institusjonen NURDOR og dermed bekrefte og hente din tillit om vårt valg som var NURDOR. NURDOR-representanter kommuniserte feilfritt med oss helt fra begynnelsen, og ga oss alle nødvendige detaljer om anskaffelse av nødvendig materiale, sendte inn mottatte fakturaer og til slutt dokumenterte alle mottatte donasjoner med fotografier.

Se hvordan hele donasjonen vår ser ut:

26 Madrass laken - verdi -177,78 EUR

34 Senge teppe - verdi -496,20 EUR

2 Medisinsk tralle - verdi -408 EUR

1 Medisinsk bag - verdi 86,40 EUR

8  Dyne - verdt 102,72 EUR

1 Blender  - verdi 33,93 EUR

1 Brødrister  - verdi 42,44 EUR

1 Matvogn - verdi 160 EUR

* noen varer ble anskaffet til gunstigere priser, slik at det totale beløpet ut fra de planlagte 1750 EUR var 1507,48 EUR

 

Representanter for NURDOR skrev et hyggelig brev, samt en takkemelding til oss:

Vi bruker denne anledningen til å takke deg for din donasjon som skal hjelpe forbedre livskvaliteten til kreftsyke barn. 

Vi inviterer deg til å fortsette å bidra til våre veldedige handlinger med regelmessige månedlige eller årlige bidrag og å være en del av vårt humanitære samfunn.

Som du ser er viktigheten av dine faste bidrag av stor betydning for støtte til individuelle aksjoner fra humanitærfondet, tusen takk for det!

Små månedlige beløp på symboliske 50 til 100 NOK, som ikke representerer en stor utgift for oss, kan hjelpe store prosjekter når de blir samlet inn nok!

Fram til neste aksjon ønsker vi deg en hyggelig sommer, uforstyrret reise og besøk til kjære mennesker du ikke har sett på lenge!

Vennlig hilsen fra styret humanitærfond.

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss