Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

La Balkanella, den første opptreden i Stavanger

.

For en opplevelse!

For alle oss som lengter etter hjemlandet vårt, hvor lengselen blir sterkere hver dag, og ikke svakere som "noen lover", hvilken opplevelse det er å høre "Još ne sviće rujna zora", "Ajde, Jano", " Oj, vesela veselice”, verk til Boki Milosevićeller "Zajdi, zajdi, jasno sonce” midt i Stavanger!?

Takk Olivera Tičević, Jelena Golubović, Stefan Šoškić, Miroslav Golubovic og Dejan Milivojević! Takk for at dere ga oss en kveld full av glede, lindret hjemmelengsel og brakte det praktfulle Balkan til Stavanger - i best mulig utgave.

Opotreden deres berørte også de som ikke kommer fra Balkan og ikke kjenner fra før verkene som ble utført. "Jeg får lyst å reise dit og bli bedre kjent med den delen av verden," "Danser dere med denne musikken?" Og det må vi se! ” "For en rytme!", "For en forestilling!", "Husk å gi beskjed når neste forestilling er!", erbare noen av reaksjonene fra ikke-Balkanere 🙂….

Og vi, Balkanere, vi er stolte av dere og deres opptreden . Dere har presentert den vakreste delen av oss alle!

Vi gleder oss til deres neste besøk! Vi lover en full sal (hvis Korona ikke stopper oss) og sørg for å forberede låter for «bis»!


Stavanger, Serbisk forening i Rogaland "Ivo Andrić"

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss