Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Rapport fra Generalforsamlingen for 2014

.

På lørdag, 10. januar 2015. holdt Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric" sitt første ordinære generalforsamling.
 
Nåværende medlemmer av foreningen i en konstruktiv atmosfære oppsummerte året og ble enige om at for de første sju månedene av foreningens arbeid ble det gjort en god jobb med å bygge grunnlaget for foreningen.
 
Styreleder, Nikola Lazarevic, på vegne av foreningens styret leverte rapport om arbeidet i det siste året. Rapporten ble enstemmig vedtatt.
 
Styret i foreningen presenterte sluttoppgjøret av finansielle operasjoner i 2014, som ble vedtatt uten innvendinger. Foreningen hadde positivt resultat i foregående regnskapsåret.
 
Generalforsamling valgte enstemmig som nye medlemmer av styret i foreningen:
 
  • Miloranka Radosavljevic ble valgt som leder for humanitær seksjon
  • Milos Plazinic ble valgt som medlem av styret. 
  • Det ble også bestemt at Slavko Petrovic tar ansvar som koordinator for sportsseksjon.
På generalforsamling ble det sammen med medlemmer av styret skissert strategi og planer for foreningen for 2015 og vedtatt et budsjett for gjennomføring.
 
En av prioriteringene i foreningen vil være den videre markedsføringen av foreningen, samt inkludering av et stort antall av serbere fra Rogaland i aktivitetene til foreningen. For å oppnå dette, vil møtene avholdes i andre steder i Rogaland, hvor det er finnes serbisk samfunn.
 
Det ble også planlagt ulike typer samlinger av medlemmer av foreningen - kulturelle, sport og underholdning. Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric" vil i år arbeidet med videreutvikling av humanitære aktiviteter, og vi håper at vi vil være i stand til å gjennomføre og jobbe med barnas workshops tema serbisk språk, historie, kunst og kultur, for å bevare vår nasjonal identitet.
 
Innkalling til de ovennevnte aktiviteter vil være publisert på våre nettsider.
 
For å i det minste ha delvis dekning for gjennomføringen av planene, ved stemmeflertall av de tilstedeværende på generalforsamlingen, ble det bestemt at medlemskontingenten for 2015 er:
 
  • 400,- NOK for enkeltpersoner
  • 800,- NOK for familien inkludert voksne barn

Fullstendig rapport fra generalforsamlingen og det endelige regnskapet for året 2014. vil snart sendes til foreningens medlemmer på e-post.

Med vennlig hilsen
Styret i Serbisk Forening i Rogaland "Ivo Andric"

Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss