Serbisk Forening Rogaland - "Ivo Andric"

Serbisk forening i Rogaland „Ivo Andric“ arrangerer humanitær aksjon

.

Kjære medlemmer og venner av Serbernes forening i Rogalanda "Ivo Andrić",

Pandemivirusen Corona spredte seg over hele verden og unngikk ikke noen. Vi er bekymret for helsen til våre nærmeste, vår egen helse, og mange har også mistet jobbene sine. 

Hjelp er nødvendig overalt. Mange aksjoner er blitt startet, og de fleste er allerede engasjert gjennom ulike kanaler og hjelper lokalt, i Serbia og i regionen, internasjonalt. Vi er stolte at mange allikevel har tatt kontakt fordi de er interessert i å bidra gjennom felles aksjon i regi av vår forening. 

Komiteen til humanitær Fond og Styret i Foreningen har besluttet å, i perioden med pandemien, overvåke kontinuerlig situasjonen og identifisere aksjoner der vi kan bidra på best mulig måte og hjelpe nå, men også vitende at hjelpen vil være nødvendig lenge etter slutten av denne situasjonen.

Vi inviterer alle å bidra med donasjon, til Langfredag 17. april, i å oppnå hjelp på 4500 euro, som vil bli jevnt fordelt i følgende tre aksjoner:

  • Kjøp av mat for varm måltid for 70 personer, barn med spesielle behov og voksne, som bor i sentrum "Iskra" i kommunen Novi Grad, Republika Srpska
  • Kjøp av 150 pakker med dagligvarer og hygieniske produkter for pensjonister med lavest inntekt og sosialt truede familier i Bela Palanka kommune. Dette er en av de fatigste kommunene i Serbia med antall sosialt truede som overstiger 1500 husholdninger
  • Kjøp av mat (mel, gjær, olje, bønner, poteter, hermetikk, krydder, osv) for 6 kjøkken som gir mat til 2000 mennesker i Kosovo og Metohija

Du kan donere til det humanitære fondet til Serbernes Forening i Rogalanda "Ivo andric", direkte til konto nr. 1503.49.37122, eller via Vipps nr. 115043.

Vi informerer også at Foreningen arbeider med å definere en større felles aksjon i samarbeid med andre serbiske foreninger i Norge.

For at vi går gjennom denne situasjonen sammen

Behold kaldt hode og et varmt hjerte


Serbisk forening i Rogaland "Ivo Andrić"


Web hjelper

Hvis du har lyst til å hjelpe med vedlikehold av disse sider ber vi deg ta kontakt med oss.

Frivillig hjelp er alltid velkommen.

Tusen takk

Kontakt oss